Tajno društvo OFC

Ilke, kapetan

Episode Summary

Branko Ilić - Ilke. Žabar, Fužinc, otrok Olimpije, kapetan. In naš gost.

Episode Notes

Tokrat se usedemo za mizo z Brankom Ilićem in se kronološko lotimo njegove kariere od mladinskega staža do danes, kako rečemo tudi o aktualnem dogajanju v klubu in še marsičem. Obujamo spomine na magične trenutke: od osvojitve pokalne lovorike z Velikim Žutim do dvojne krone v kapetanski vlogi. Spoznamo tudi, da se prvoligaških sezon po padcu Olimpije v peto ligo za razliko od našega gosta ne spomnimo ravno najbolje. Primerjamo derbije, ki jih je doživel v karieri in ugotovimo, da je tale naš domači kar pravi. Beseda teče o ligah, državah in kulturah, ki jih je spoznal tekom kariere, igralcih, s katerimi se je spopadal in zanimivo, da se mu pri takrat praktično nepremagljivi Barceloni v spomin nista najbolj vtisnila neponovljivi Ronaldinho in takrat še mladi up Messi, temveč ...

Poleg ljubezni do Olimpije je oče nanj prenesel tudi odnos do beograjskega Partizana, katerega navijači se ga še danes radi spominjajo.

Ilke, hvala za obisk in upamo, da se naše skupne sanje o normalnem klubskem ustroju, ki ga bodo krojili ljudje, katerim je za klub mar, kmalu uresničijo.

Seveda pojamramo tudi o predstavi košarkarjev v finalu slovenskega pokala in dveh zaporednih porazih hokejistov.

Še vedno smo hvaležni Vrtiju in Tobačni Grosistu za pivo. MINISTERZAZDRAVJEOPOZARJAPITJEALKOHOLAŠKODUJEZDRAVJU.

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate!

VESTI IZ ZEMLJE

TELETEKST