Tajno društvo OFC

Naprej v preteklost

Episode Summary

S Timom Dobovškom, sicer enim od najvztrajnejših šišenskih Špediterjev, navijačev Olimpijinega najbližjega soseda Hermesa, Železničarja, NK Ljubljana ali kakorkoli že, se lotimo zgodovine nogometa v ljubi nam Kotlini, katero z Miho in OptaŽabarjem vneto in temeljito raziskujejo.

Episode Notes

Katera letnica Olimpijinega rojstva je prava? Katere barve je v preteklosti nosila in koliko imen je zamenjala? Kaj se je dogajalo v tridesetih letih, ko sta se tedaj največja slovenska nogometna kluba menila, a bore malo zmenila glede morebitne združitve? Kako so na razvoj nogometa in slovenskega športa nasploh vplivali znameniti Portoroški sklepi in ali se posledice dotičnih čutijo še dandanes? V tej epizodi slišite odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja. Hvala Timu za obisk in upamo, da se še kdaj vnovič usedemo za mizo v našem tajanstvenem brlogu na neznani lokaciji!

Še vedno smo hvaležni Vrtiju in Tobačni Grosistu za pivo. MINISTERZAZDRAVJEOPOZARJAPITJEALKOHOLAŠKODUJEZDRAVJU.

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v tisti jabolčni aplikaciji, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati. Predvsem pa hvala vsem vam, ki nas poslušate!

VESTI IZ ZEMLJE

TELETEKST